Mohammad Sofian's FotoPage

By: Mohammad Sofian Zainal Abidin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 11-Nov-2008 13:39 Email | Share | | Bookmark
first time ni...

baru try shoot ni
ni pun sama
sama gak
View all 6 photos...
Ni first time aku publish gambar yg aku amik.. baru berjinak-jinak nak blajar amik gambo pakai slr ni.. buat masa ni aku pakai nikon D40x.. tupun dpat free.. org bagi.. nak beli sendiri mintak maap ler.. pada sifu aku En Kem ( maklum la dah jadi AD skarang ni.. kena panggil En. ), E. Lan @ Lompat si katak lompat n Mr Ejei ( yg bagi pinjam camera masa wedding Mr jackzz) thanks coz kongsi ilmu korang ngan aku... So.. gambo2 ni experimen aku la lepas tahu serba sedikit pasal slr cam. ni.. ada gak gambo yg aku bedal je shoot.. model dlm gambo ni sdh semestinya anak aku la.. well enjoy n please komen n share la view n opinion korang tentang gambo2 aku yg aku bedal ni hehehe... adigoon adios...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net